Studio info

Studio info

Hieronder vind je de richtlijnen waar je rekening met moet houden voor het maken van een afspraak.

Sabrina

Spring vibes

Voorwaarden


Als je jonger bent dan 18, zwanger of onder invloed van alcohol of drugs, kan er geen afspraak worden gemaakt en/of gaat deze niet door. 


Om veiligheidsredenen worden er geen kinderen en/of dieren toegelaten in de studio.


Er worden alleen tatoeages gezet in de stijl die ik hanteer. Maak ook enkel een afspraak als je zeker bent van je keuze.
Afspraak


Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden kan je enkel op afspraak langskomen. Een afspraak kan je  maken via het online invulformulier of via mail, deze zijn beide op de website terug te vinden. Er kunnen geen afspraken worden gemaakt via sociale media!


Vanaf je 20 minuten te laat bent voor een afspraak zonder dit te laten weten, wordt het voorschot ingehouden als compensatie.Annulatie

Voor het annuleren of verplaatsen  van een afspraak geldt de voorwaarde dat je dit tijdig laat weten, bij voorkeur 2 tot 3 dagen voordien, tenzij in uitzonderlijke gevallen anders wordt het voorschot alsnog ingehouden.


Voorzorgen


Neem je medicatie of heb je een medische aandoening, gelieve je arts te contacteren voor je overgaat tot het maken van een afspraak.
De studio is niet aansprakelijk voor eventuele voorvallen door nalatigheid aan de kant van
de klant.


Eet en drink alvast voldoende voor je naar jouw afspraak komt, om je lichaam zo goed mogelijk voor te bereiden. 

Betaling


In de studio is er helaas geen mogelijkheid om met bankcontact te betalen. Bij voorkeur kan je cash betalen. Er is eventueel ook een mogelijkheid om te betalen met Payconiq, dit voor kleine bedragen onder de 100 euro. Voorschot

Na het maken van een afspraak wordt er een voorschot aangerekend van 50 euro. Let op, jouw afspraak kan enkel bevestigd worden indien dit voorschot binnen de termijn van 7 dagen betaald is. Als dit niet is gebeurd binnen deze termijn, wordt jouw afspraak automatisch geannuleerd.


Stuur vanaf betaling alvast een bewijs door naar hello@needl.be om jouw afspraak zo snel mogelijk te bevestigen.